Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στη ΔΕΥΑ Σκοπέλου κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Παρέμβαση στη Διοίκηση της ΔΕΥΑ για τους απλήρωτους εργαζομένους στην Επιχείρηση, καθώς ήδη τους οφείλεται ένα μηνιάτικο, έκανε το πρωί της Τρίτης 13 Μαρτίου, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποτελούμενο από τον υποψήφιο δήμαρχο Σκοπέλου Γιώργο Αναγνώστου και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Β. Σποράδων Γιώργο Γούλα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσία και των εργαζομένων, ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή για την διαχρονικά οικτρή κατάσταση των οικονομικών της Επιχείρησης και την προσπάθειά της να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις έναντι ασφαλιστικών φορέων, ιδιωτών και για τα λειτουργικά της έξοδα».
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο υπ. περιφ. σύμβουλος Γ. Γούλας, ο οποίος κατέδειξε ότι η προπαγάνδα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ περί μεταμνημονιακής «κανονικότητας» γίνεται φύλλο και φτερό την ώρα που διογκώνονται οι οφειλές και η αδυναμία των λαϊκών νοικοκυριών να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες τους. Τόνισε ότι η ανταποδοτικότητα και η επιβάρυνση των τιμολογίων του νερού για τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες υποδεικνύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, νομοθετείται από τις κυβερνήσεις των κομμάτων του κεφαλαίου και εφαρμόζεται από τις περιφερειακές και δημοτικές αρχές, που επιβάλλουν τα δυσβάσταχτα χαράτσια και κάλεσε τους εργαζόμενους να μη συμβιβαστούν με την απλήρωτη εργασία.
Ο υπ. δήμαρχος Γιώργος Αναγνώστου, δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ, σκιαγράφησε με αδρές γραμμές τις ιδιαίτερες ευθύνες των δημοτικών αρχών, δεσμευόμενος για την περαιτέρω ανάδειξη του ζητήματος, που πρέπει να αποτελέσει κριτήριο μπροστά στις εκλογικές μάχες, καθώς η μόνη απάντηση στην ενιαία αντιλαϊκή επίθεση Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κυβέρνησης, Περιφερειακών και Δημοτικών Αρχών που τις στηρίζουν είναι η ενίσχυση του αγωνιστικού ρεύματος στις κάλπες, με δυνάμωμα της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφερειακές και Δημοτικές και του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές, όποτε και αν αυτές γίνουν.
Τελειώνοντας, ζητήθηκε από τη διοίκηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι, αποσπώντας τη δέσμευση του γεν. διευθυντή για την καταβολή «έναντι» την επόμενη εβδομάδα.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com