Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στο αρχείο υπόθεση ανώνυμης καταγγελίας για μαστροπεία σε νησί των Βορείων Σποράδων

Στο αρχείο έθεσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, με τη σύμφωνη γνώμη τις Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, την υπόθεση δήθεν μαστροπείας σε νησί των Βορείων Σποράδων, με φερόμενο θύμα μια κοπέλα, την οποία κατηγορούταν η μητέρα της, πως «είχε βγάλει στο κλαρί».
Με την περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, αποδείχθηκε ότι η σχετική ανώνυμη καταγγελία που είχε γίνει, ήταν ανυπόστατη και δεν τεκμηριώθηκε από κανένα στοιχείο, με αποτέλεσμα η Εισαγγελία να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

Η καταγγελία είχε γίνει με ανώνυμο τηλεφώνημα, που δέχθηκε Αστυνομική Αρχή σε νησί των Βορείων Σποράδων, ότι μια μητέρα εκδίδει για οικονομικά οφέλη την ίδια της την κόρη, περίπου 18 χρόνων. Τελικά αποδείχθηκε ότι η κοπέλα είναι ενήλικη, ενώ η καταγγελία δεν αποδείχθηκε και προφανώς έγινε για λόγους εκδίκησης, από πρόσωπο που ήθελε να συνάψει σχέση με την κοπέλα, αλλά εκείνη φαίνεται πως τον απέρριψε.
Την ανώνυμη καταγγελία φέρεται να είχε κάνει στην αστυνομική Αρχή στα μέσα του Δεκεμβρίου ο άνδρας, που φέρεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ότι δήθεν η μαστροπεία είχε τελεστεί τους τελευταίους μήνες του 2018. Τελικά, πέρα από την δυσφήμιση της οικογένειας, ο ανώνυμος καταγγέλλων δεν πέτυχε τίποτα άλλο και ίσως πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.