Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Βόλος: Τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου τέθηκαν στην συνάντηση με τον ΓΓ Οικονομικής Πολιτικής


Μοιράσου το άρθρο:

Μέσω τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου του Βόλου, μεταξύ διοίκησης Εμπορικού Συλλόγου και Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρή. Τριαντόπουλο χθες, Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου 2020.

Στο πλαίσιο μιας προοπτικής του εμπορίου και της αντιμετώπισης προβλημάτων που επιβαρύνουν την εμπορική κίνηση και λειτουργία των καταστημάτων κυμάνθηκε η συζήτηση με έμφαση στις επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων συνάθροισης ατόμων, που πλήττουν κυρίως τον κλάδο των ανθοπωλών και της οργάνωσης εκδηλώσεων. Επίσης, αναφέρθηκε η πτώση της αγοράς στον τομέα ένδυσης κι υπόδησης, ο οποίος παρά τις εκπτώσεις δεν είδε το τζίρο να ανεβαίνει. Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου μετέφερε την εικόνα της αγοράς και τις έντονες ανησυχίες του για την εξέλιξη των χειρισμών ενόψει δεύτερου κύματος της πανδημίας. Τέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης αιτήθηκε να παραταθεί το μέτρο «Μείωση ενοικίου των εμπορικών επιχειρήσεων» και να αναζητηθούν λύσεις για το έντονο πρόβλημα ελλείψεως της ρευστότητας στην αγορά.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο Χρ., ο οποίος αφουγκράστηκε και κατέγραψε τα προβλήματα της αγοράς και παρείχε τη θετική ανταπόκριση για ενέργειες που θα προωθήσουν το επιχειρηματικότητα και την εμπορική άνθηση.

Μοιράσου το άρθρο:Source link