Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δ. Κολυνδρίνη: Μοναδική εμπειρία η συμμετοχή στην “Ανάβαση Πορταριάς”


Μοιράσου το άρθρο:

Στην 40η ανάβαση Πορταριάς συμμετείχε ως πλήρωμα οχήματος στην κατηγορία formula slalom turbo, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη και με οδηγό τον πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, Αντώνη Σταφυλοπάτη. Έφεραν δε χρόνο 3 λεπτά κι 22 δευτερόλεπτα, πολύ καλό σε σχέση με τον τελευταίο της κατηγορίας που τερμάτισε με χρόνο ένα λεπτό μεγαλύτερο. 

Η εμπειρία ήταν μοναδική και στόχο είχε να περάσει το μήνυμα ότι σε όλες τις διοργανώσεις η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι εκεί, “δεν είμαστε εμείς και οι άλλοι, αλλά γινόμαστε ένα, από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα και δεν είμαστε μόνο για τους τύπους”, επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου η κ. Κολυνδρίνη. Μάλιστα ο νικητής της διοργάνωσης στην πρώτη κατηγορία, ο κ. Φλιώρης χάρισε στην κ. Κολυνδρίνη το κύπελλο του για να την ευχαριστήσει για την άψογη διοργάνωση. 

Η 40ή Ανάβαση Πορταριάς «μεγάλωσε», με το συνολικό μήκος να φτάνει πλέον τα 4,7 χιλιόμετρα, έγινε πιο τεχνική έχοντας ως σκοπό να προσφέρει στους συμμετέχοντες, μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση στη μαγευτική τοποθεσία του Πηλίου.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 85, ένας ιδιαίτερα ενθαρρυντικός για τα δεδομένα της εποχής.

Την οργάνωση του αγώνα για άλλη μια χρονιά είχαν αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Βόλου) με Συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ΠΕ Μαγνησίας και το τμήμα Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Μοιράσου το άρθρο:Source link