Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ο Αχ. Μπέος στηρίζει τον Π. Φασούλα για την προεδρία της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης


Μοιράσου το άρθρο:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην διεθνής και μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Φασούλας, συνοδευόμενος από τους επίσης βετεράνους αθλητές Ρεντζιά, Κότση και Νικάκη, στο πλαίσιο των επαφών που κάνουν για τη διεκδίκηση της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Ο κ. Φασούλας ενημέρωσε τον δήμαρχο για τις προθέσεις και τον σχεδιασμό του για την περαιτέρω αναβάθμιση του αθλήματος στη χώρα, και τόνισε ότι σε αυτούς περιλαμβάνεται η συνέχιση της στενής συνεργασίας με τον Δήμο Βόλου και την πόλη με τη διοργάνωση μεγάλων μπασκετικών διοργανώσεων, με δεδομένη την απόλυτα θετική εμπειρία που ήδη υπάρχει από ανάλογες εκδηλώσεις.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, κ. Μπέος, επανέλαβε την πάγια θέση-δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ο Βόλος να εξελιχθεί σε ένα ευρωπαϊκό και παγκόσμιο αθλητικό κέντρο με τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, και εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα και τη διάθεσή του να βοηθήσει στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του αθλήματος.

Μοιράσου το άρθρο:Source link