Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Απέσπασε από συνταξιούχο 2.000 ευρώ παριστάνοντας τον διευθυντή τράπεζας


Μοιράσου το άρθρο:

Προκαταρκτική εξέταση ζήτησε ο εισαγγελέας για την υπόθεση εξαπάτησης ενός ηλικιωμένου στη Σκιάθο. Ειδικότερα, άγνωστος που παρίστανε τον διευθυντή τράπεζας τηλεφώνησε στον συνταξιούχο και του είπε ότι  είχε έρθει στην τράπεζα μια επιταγή στο όνομά του για ποσό 48.000 ευρώ που ήταν αναδρομικά της σύνταξής του. Του ζήτησε όμως 8.000 ευρώ για να την “ξεμπλοκάρει”. Ο ηλικιωμένος του είπε ότι έχει όνο 2.000 ευρώ και έλαβε οδηγίες πού να τα καταθέσει. Ο ίδιος άγνωστος άντρας του τηλεφώνησε ξανά λίγες μέρες μετά, ζητώντας του και τις υπόλοιπες 6.000 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος, υποψιασμένος ότι ίσως κάτι συμβαίνει, πήγε στο υποκατάστημα της τράπεζας στο νησί και ζήτησε να δει τον διευθυντή, λέγοντας το όνομα που του ανέφερε ο άγνωστος. Αποκαλύφθηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιο όνομα, και έτσι ο συνταξιούχος πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου.

Μέχρι στιγμής και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διέταξε ο εισαγγελέας δεν έχει εντοπιστεί ο άγνωστος, ενώ ο τηλεφωνικός αριθμός από τον οποίο καλούσε τον ηλικιωμένο φαίνεται να ανήκει σε αλλοδαπό.

Μοιράσου το άρθρο:Source link