Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ο Αχ. Μπέος ζητάει την άρση των περιοριστικών μέτρων για τους καταστηματάρχες


Μοιράσου το άρθρο:

Την συμπαράστασή του στο αίτημα των καταστηματαρχών για άρση των περιοριστικών μέτρων λειτουργίας των καταστημάτων αναφορικά με το ωράριο, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας ότι κατανοεί τις αντιδράσεις των επιχειρηματιών του κλάδου της εστίασης και αναψυχής του Βόλου, όπου συνεχίζεται η ισχύς των μέτρων περιορισμού λειτουργίας του ωραρίου τους παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν καταγραφεί μόλις δύο κρούσματα κορονοϊού.

 Έχουν δίκιο, υπογράμμισε με δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος, αφού υφίστανται μεγάλη οικονομική ζημία χωρίς να συντρέχει λόγος. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί είναι και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι στον τομέα αυτό που δεν έχουν δουλειά. Ήδη από τις 3 Σεπτεμβρίου έχω στείλει επιστολή στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και του ζητώ την άρση των μέτρων, υπογραμμίζοντας ότι τα τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέπουν και ότι από τη συνέχισή τους υπάρχουν οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες χωρίς λόγο”.

Υποσχέθηκε ότι θα το εξετάσει, αλλά δεν θα αποφασίσει μόνος, αφού θα πρέπει να δώσουν πράσινο φως και οι επιστήμονες. Ελπίζω πάντως μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχουμε μια θετική εξέλιξη, είπε ο κ. Μπέος.

 

Μοιράσου το άρθρο:Source link