Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Αρνητικά σε κορονοϊό τα άτομα της ιχνηλάτησης κρούσματος σε εργοστάσιο


Μοιράσου το άρθρο:

Δεκαεπτά νέα κρούσματα κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλία το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19 και από αυτά ένα στο Βόλο.

Στο μεταξύ ένα κρούσμα κορονοϊού σε μεγάλο εργοστάσιο του Βόλου έχει σημάνει «συναγερμό» στον ΕΟΔΥ, που ενημερώθηκε χθες το πρωί και έλαβε 14 δείγματα από τα άτομα που ήλθε σε επαφή στο εργοστάσιο, η συγκεκριμένη εργαζόμενη και όχι μόνο. Όλα όμως ήταν αρνητικά και έτσι το εργοστάσιο με τους 100 περίπου εργαζόμενους, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του

Στην περιοχή της Λάρισας  καταγράφηκαν 12 νέα κρούσματα Covid -19. Πέντε κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν δύο σε ιδιωτικά εργαστήρια, δύο στο Π.Γ.Ν. Λάρισας και ένα στο Γ.Ν. Λάρισας. Επιπρόσθετα 3 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων άλλων γεωγραφικών περιοχών και εξετάστηκαν δύο σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένα στο Γ.Ν. Λάρισας, ενώ 1 ακόμη κρούσμα προέρχεται από δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κουτσόχερο. Τέλος 1 κρούσμα εξετάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας κατόπιν συμπτωμάτων ενώ 2 ακόμη κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (13/10/2020)-(15/10/2020)και προέκυψαν ένα κατόπιν ιχνηλατήσεως και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν Λάρισας.

Στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19. Το κρούσμα επέστρεψε από άλλη γεωγραφική περιοχή και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωματολογίας.

Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid -19. Τρία κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (13/10/2020) και προέκυψαν δύο κατόπιν Ιχνηλατήσεως και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν Τρικάλων ενώ 1 ακόμη εξετάστηκε στο Γ.Ν Τρικάλων κατόπιν συμπτωματολογίας.

Μοιράσου το άρθρο:Source link