Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Διαδικτυακή συζήτηση για τα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς


Μοιράσου το άρθρο:

Το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», μαζί με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας και το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουμε διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Παλεύουμε και διεκδικούμε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς μας. Οργανώνουμε τις Επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας», την Τετάρτη 13 Γενάρη, στις 8 μ.μ. στην πλατφόρμα ZOOM. Ομιλήτρια στη συζήτηση θα είναι η Εύη Γεωργιάδου, Δρ Μηχανικός Ασφαλείας, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Στην εκδήλωση καλούνται εργαζόμενοι  από όλους τους κλάδους, ώστε να γίνει συζήτηση  για την κατάσταση στους χώρους δουλειάς με το ξέσπασμα της πανδημίας, τη διεκδίκηση των απαραίτητων μέτρων για την προστασία τους  και των οικογενειών τους από τον κορονοϊό και τη λειτουργία των Επιτροπών Υγιεινής και Ασφάλειας.

Στην  ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι: “Η οργάνωσή μας σε κάθε εργοστάσιο, γραφείο, κατάστημα είναι απαραίτητος όρος για την εξασφάλιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας. Απέναντι στην προσπάθεια να μπει φίμωτρο στους αγώνες των εργαζομένων, να μείνουν κλειστά τα στόματα στη μετατροπή των χώρων δουλειάς σε γκέτο υπερμετάδοσης του ιού και σε κάτεργα αντεργατικών μέτρων, απαντάμε δυναμώνοντας τη φωνή και την πάλη μας μέσα από τα σωματεία”.

Για το link της εκδήλωσης μπορείτε να στείλετε mail στο: [email protected]

Μοιράσου το άρθρο:Source link