Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στον εισαγγελέα ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης κοπέλαςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, 08:50

Στον εισαγγελέα ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης κοπέλας

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο προπονητής ιστιοπλοΐας ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 21 ετών σήμερα κοπέλας η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία 11 ετών. Πρόκειται για ένα αδίκημα το οποίο δεν έχει παραγραφεί, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι είχε δεσμό με την τότε 11χρονη κοπέλα και πως η οικογένειά της γνώριζε για τη σχέση τους.

Η σύλληψη του 38χρονου προπονητή ιστιοπλοΐας έγινε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής στη Σάμο.

Ο φερόμενος ως δράστης το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε με πλοίο της γραμμής στον Πειραιά. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα της Αστυνομίας, το οποίο στις 08:30 π.μ. αποχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα δικαστήρια Ευελπίδων. Η οικογένεια της 11χρονης τον κατηγορεί για βιασμό και πως με τα λόγια του εκμεταλλεύτηκε την ανήλικη ενώ την έκανε να στραφεί εναντίον της οικογένειάς της και να ακούει μόνο εκείνον. Όλες οι απόψεις θα συζητηθούν ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, που διενεργεί τη σχετική προκαταρκτική εξέταση, έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, 08:54Source link