Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Γ. Ζώγας: Ο κ. Αγοραστός απέφυγε να γίνει συζήτηση για την αερορύπανση στο Βόλο


Μοιράσου το άρθρο:

Ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας με την παράταξη “Η Θεσσαλία στην καρδιά μας”, Γιώργος Ζώγας, σε δήλωση του κάνει λόγο για “απαξίωση των συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας“, επισημαίνοντας ότι ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός χρησιμοποίησε “διαδικαστικά τερτίπια” για να αποφύγει στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου κάθε ουσιαστική συζήτηση και ενημέρωση για το μεγάλο θέμα της αέριας ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Ειδικότερα ανέφερε: «Θα περιμέναμε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να γίνει διάλογος πάνω σε αυτό το θέμα με βάση τα νέα δεδομένα που υπάρχουν από την δημοσιοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ των πορισμάτων των ελέγχων που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, ενώ εκείνος αρκέστηκε σε μια επιλεκτική και μεμονωμένη ενημέρωση χωρίς να αναφερθεί στα συγκεκριμένα πορίσματα και τι πρόκειται να πράξει».
Εκφράζει επίσης την διαμαρτυρία του για τις «αντιδημοκρατικές πρακτικές του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, “που υποβαθμίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο σε διακοσμητικό όργανο, και αρνούνται τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Μαγνησία και όλη την Θεσσαλία, ενώ είναι προκλητική η αδιαφορία του για την αναγκαιότητα ενημέρωσης των συμπολιτών μας».
Αναφέρει ακόμη ότι ως Περιφερειακός Σύμβουλος θα προβεί, “σε εκείνες τις πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες για να υπερπηδηθούν τα αντιδημοκρατικά εμπόδια που συνεχώς δημιουργεί η Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας για να αποφύγει τον διάλογο και την ενημέρωση της κοινής γνώμης για ένα θέμα κομβικής σημασίας για τους συμπολίτες μας”. 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:Source link