14 Αυγούστου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ας πάψει η παραπληροφόρηση για το Κ.Υ. Σκοπέλου

Χρ. Μπουκώρος: «Είναι αδιανόητο να χαρίζουμε στους Σκοπελίτες ασθενοφόρο που ανήκει εδώ και τέσσερα χρόνια στο Κ.Υ. Σκοπέλου!»

 

Πριν από λίγο είδε το φως της δημοσιότητας ανακοίνωση- η οποία θέλω να πιστεύω ότι είναι αποτέλεσμα κάκιστης πληροφόρησης καλοθελητών και όχι εσκεμμένη-σύμφωνα με την οποία  θα δοθεί για τις ανάγκες της Σκοπέλου ασθενοφόρο μάρκας CITROEN με αρ. κυκλοφορίας ΚΥ6902.

Ω του θαύματος! Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο, όπως διαβεβαίωσαν τόσο η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κ. Ρεγγίνα Σκλάβου όσο και το στέλεχος του κέντρου υγείας και πρώην Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ. Πανταζής Σκλάβος, ανήκει στη δύναμη του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου τουλάχιστον την τελευταία τετραετία!

Το πρόβλημα του είναι ότι παρουσιάζει βλάβες συνεχώς και αποστέλλεται για επισκευή στη Σκιάθο, όπως συνέβη και τώρα, και εντός διημέρου θα επιστραφεί στην έδρα του στην Σκόπελο. Τούτων δοθέντων, προκύπτει το περίεργο ερώτημα: Οι Σκοπελίτες διέθεταν το κατάλληλο ασθενοφόρο και δεν το γνώριζαν;

Σε κάθε περίπτωση και για να λήξει η ανούσια αντιπαράθεση, στην συνάντηση που είχε  πριν από λίγο ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Φώτη Σερέτη και τους  Υποδιοικητές κ.κ. Ηλία Τσιαούση και Σταύρο Παπαγεωργίου,  συμφωνήθηκε ότι θα σταλεί την επόμενη κιόλας εβδομάδα ένα ασθενοφόρο ίδιας μάρκας και ίδιου μεγέθους με το προαναφερθέν στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, σε καλύτερη όμως κατάσταση. Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ8095 ανήκει μέχρι σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για να είμαστε όμως απολύτως ειλικρινείς με τους Σκοπελίτες, κανένα από τα δύο ασθενοφόρα δεν  πρόκειται να λύσει το ειδικό πρόβλημα, απλά ενισχύεται ο στόλος και αντιμετωπίζονται καλύτερα οι βλάβες που παρουσιάζουν ορισμένα από τα οχήματα. Η Σκόπελος έχει ανάγκη από ένα πολύ μικρού τύπου ασθενοφόρο που θα μπορεί να είναι ευέλικτο για τις διακομιδές ασθενών μέσα στα καλντερίμια.   Αυτό θα υλοποιηθεί μέσω της κυβερνητικής πολιτικής. Αναλυτικότερες ανακοινώσεις στη συνέχεια.

 

Facebook