Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Έβλεπα να απειλούν τη γυναίκα μου με revolver»Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, 16:34

Νέα στοιχεία από την κατάθεση του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έβλεπα να απειλούν τη γυναίκα μου με revolver»

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά την κατάθεση του 33χρονου πιλότου, ο οποίος περιέγραψε το εφιαλτικό βράδυ που έζησε, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους και σκότωσαν τη γυναίκα του.

«Επειδή ένιωθα το όπλο και έβλεπα τον άλλο να στοχεύει τη γυναίκα μου με το revolver, δεν αντιστάθηκα καθόλου και έπεσα στο πάτωμα. Τους είπα πως τα χρήματα είναι στο σαλόνι. Αυτός με το πιστόλι ξεκίνησε να μου δένει το στόμα με ταινία. Με έπιασε στο στόμα και γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό πολλές φορές σφιχτά και συνέχισε να με κρατάει στο πάτωμα, σπρώχνοντας με το χέρι του στην πλάτη», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

«Οι δύο άνδρες ήταν πιο ψηλοί από εμένα, που είμαι 1.77. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μακρυμάνικες μπλούζες και μαύρα γάντια στα χέρια τους. Στο κεφάλι τους φορούσαν full face κουκούλες και φαίνονταν μόνο τα μάτια τους. Ο ένας κρατούσε ένα μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο revolver, αυτό με τον μύλο. Τους δύο ψηλούς δεν μπορώ να τους αναγνωρίσω, είδα μόνο τα μάτια τους και θυμάμαι το βλέμμα τους. Αυτός με το revolver φαινόταν λιγότερο σίγουρος για τις κινήσεις του, δεν πήρε πρωτοβουλίες», ανέφερε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν. 

Σύμφωνα με την περιγραφή του πιλότου, είχαν ύψος από 1.80 έως 1.87, κανονική σωματική διάπλαση, ο ένας 30 με 35 ετών και ο άλλος 25 με 30. Όπως λέει, έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε είδε ότι ήταν δεμένος με σχοινί στο πόδι του κρεβατιού, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειές του να καλέσει την Αστυνομία.

«Προσπάθησα να καλέσω το 100, αλλά επειδή το έκανα με τη μύτη, πρέπει να πήρα και άλλα παρόμοια νούμερα. Τελικά κατάφερα να μιλήσω με την αστυνομία και φώναζα βοήθεια. Μου ζητούσαν να πω που είμαι, αλλά επειδή είχα την ταινία στο στόμα, δεν ξέρω αν με κατάλαβαν. Αφού έκλεισε η γραμμή, κάλεσα από την επανάκληση τη γειτόνισσά μας. Και σ’ αυτήν φώναζα όσο μπορούσα βοήθεια. Τελικά μετά από περίπου 15-20 λεπτά άκουσα θόρυβο από κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, δεν ξέρω με ποιον τρόπο», πρόσθεσε ο 33χρονος πιλότος. 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, 16:34Source link