Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Άμεση προκήρυξη γενικών διευθυντών στην Περιφέρεια ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων


Συμβολική διαμαρτυρία στο γραφείο του Περιφερειάρχη για την μη προκήρυξη θέσεων ευθύνης Γενικών Διευθυντών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποιεί αύριο στις 12.30 μ.μ. ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφέρειας.

Οπως ανααφέρεται σε σχετική επιστολή προς τον περιφερειάρχη, “απαιτούμε την άμεση προκήρυξη των θέσεων ευθύνης των Γενικών Διευθυντών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, διαδικασία η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς από την έναρξη εφαρμογής του Καλλικράτη, το 2011. Η μη κρίση των Γενικών Διευθυντών επηρεάζει όλες τις κρίσεις των υπολοίπων θέσεων ευθύνης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με αποτέλεσμα να επικρατεί η αναξιοκρατία στην Περιφέρειά μας”.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί συμβολική διαμαρτυρία στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, την Τετάρτη 15-09-2021 και ώρα 12:30, στο Διοικητήριο (Παπαναστασίου & Κουμουνδούρου), Λάρισα από το ΔΣ και μέλη του Συλλόγου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link