Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στο Ειδικό Σχολείο για τον αγιασμό, η Ρένα Καραλαριώτου


Στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο Ειδικό Σχολείο Λάρισας, παρέστη η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από συμβούλους της παράταξης της.

«Ζήσαμε μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές, αισθανόμαστε ταπεινοί μπροστά στο μεγαλείο ψυχής και τη δύναμη αυτών των παιδιών να μεταμορφώνουν την καθημερινότητά μας, με ένα βλέμμα, μια κίνηση. Αυτά τα παιδιά είναι δικά μας παιδιά και τους αξίζει ένα σύγχρονο κτίριο, με όλες τις προδιαγραφές, που να διευκολύνει τις ιδιαιτερότητες και να διευρύνει τις ικανότητες και τα χαρίσματά τους. Οι υφιστάμενες υποδομές δεν επαρκούν και δεν αποτελούν το σχολικό περιβάλλον που αρμόζει ούτε στα παιδιά, ούτε στους γονείς, ούτε στους εκπαιδευτικούς….

Η αγκαλιά μας είναι πάντα ανοιχτή για αυτά τα παιδιά, με τις ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες. Η πόρτα μας είναι πάντοτε ανοιχτή για εσάς, τους δασκάλους και τους γονείς τους, να ακούμε τα ζητήματα και τα προβλήματα που σας απασχολούν, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για καλύτερη ποιότητα ζωής…. τόνισε η κ.Καραλαριώτου.

Σε μια συμβολική μάλιστα κίνηση, μοίρασαν σχολικά και γραφική ύλη στους μικρούς μαθητές.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link