Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Το EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετέχει ενεργά στο SOTEU 2021


Στη διάδοση του λόγου της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von de Leyen, συμβάλλει αύριο το Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνοντας ζωντανή προβολή στις 10 το πρωί, κατά τη διάρκεια του SOTEU 2021.


Παράλληλα, το EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας θα μεταδίδει το SOTEU, από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης , δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει ζωντανά την ομιλία της προέδρου της Ευρωπαικής Επιτροπής.
Πληροφορίες σύνδεσμο:
https://ec.europa.eu/info/strategy/strategic-planning/state-union-addresses/state-union-2021_el

Λίγα λόγια για το SOTEU 2021 από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

“Έπειτα από ένα από τα σκληρότερα χρόνια της ιστορίας της, η Ευρώπη προσβλέπει στο μέλλον με νέες ελπίδες.
Από το φθινόπωρο του 2020, η πανδημία μας έπληξε ξανά· αυτή τη φορά, ακόμη πιο βίαια. Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν να εντείνει τις προσπάθειές της, ιδίως προκειμένου να εξασφαλίσει εμβόλια για τους Ευρωπαίους, να ενισχύσει τη διεθνή συνεργασία κατά της πανδημίας και να οδηγήσει την Ευρώπη στην έξοδο από την οικονομική κρίση με το Next Generation EU.
Πρόκειται για μια αναδρομή στο περασμένο έτος, αρχής γενομένης από τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση της κρίσης COVID-19, έως το έργο μας σε όλες τις πολιτικές προτεραιότητες —από την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και της Ψηφιακής Δεκαετίας της Ευρώπης έως τις δράσεις μας για την ασφάλεια, τη δημοκρατία και την υγεία για τους πολίτες της Ευρώπης”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link