Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Σε βρεφονηπιακό σταθμό μετατρέπεται το πρώην δημαρχείο ΑκρωτηρίουΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 13:22

Χανιά: Σε βρεφονηπιακό σταθμό μετατρέπεται το πρώην δημαρχείο Ακρωτηρίου

Σε σύγχρονο βρεφονηπιακό σταθμό μετατρέπεται το κτήριο όπου στεγάζονταν οι υπηρεσίες του πρώην δημαρχείου Ακρωτηρίου.

Η σύμβαση για τη δημιουργία του σταθμού υπογράφηκε σήμερα, με τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, να δηλώνει ότι «στόχος της δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση του συνόλου των δημοτικών κτηρίων που βρίσκονται στα όρια του δήμου».

Με βάση τη σύμβαση που υπογράφηκε, ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα παραδοθεί από τον ανάδοχο του έργου σε 12 μήνες και θα έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 50 νηπίων.

«Με τη λειτουργία του νέου σταθμού καλύπτονται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι ανάγκες της περιοχής» επισήμανε ο δήμαρχος Χανίων, που παράλληλα γνωστοποίησε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για ανάδειξη της Βίλας Σβαρτς, της Βίλας Πολεωργιώργη, καθώς και του παλιού δημαρχείου στην οδό Χάληδων με στόχο να αξιοποιηθούν ως χώροι πολιτισμού.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τόνισε ότι με την περάτωση των έργων στο παλιό δημαρχείο Ακρωτηρίου ολοκληρώνεται ένα μεγάλο μέρος του σχεδιασμού για τη δημιουργία υποδομών που αφορούν τη φιλοξενία νηπίων, ενώ έκανε γνωστό ότι σύντομα ολοκληρώνεται και η κατασκευή ενός ακόμα βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή του Καλυκά.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, 13:29Source link