2 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Απόψε ποδηλατάδα στο κέντρο της Λάρισας


Σήμερα Πέμπτη 16/9 και ώρα 19:00 συγκεντρωνόμαστε με τα ποδήλατά μας στην πλατεία Σάπκα (Κεντρική Πλατεία), για να απολαύσουμε μια όμορφη ποδηλατάδα σε δρόμους του κέντρου, αλλά και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και ποδηλατόδρομους.

Ελάτε να ποδηλατήσουμε και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα του ποδηλάτου στην καθημερινότητα μας.
Μικροί ποδηλάτες της ακαδημίας ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, αθλητές και μέλη των ποδηλατικών συλλόγων της πόλης, κλόουν με τα ποδήλατα τους, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, οικογένειες με τα παιδιά και τα ποδήλατα τους, όλη η πόλη συμμετέχει σε μια ξεχωριστή ασφαλή ποδηλατάδα.
Την διαδρομή καλύπτει η Τροχαία Λάρισας για την ασφάλεια των ποδηλατών, ενώ για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης συνοδεύουν με τα ποδήλατά τους, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ΕΠ.ΟΜ.ΕΑ, Ε.Ο.Δ.Υ.Α.
Συγκεκριμένα η διαδρομή:
Κεντρική πλατεία
Μ. Αλεξάνδρου
Ηλιοδώρου
Ρούσβελτ
Ιουστινιανού
Σεφέρη
Κίρκης
23ης Οκτωβρίου
Κανάρη
Λάμπρου Κατσώνη
23ης Οκτωβρίου
Κύπρου
Αμαλίας
Βενιζέλου
Κυκλικός κόμβος Αγ. Αχιλλειου
Κενταύρων
Κύπρου
Κεντρική πλατεία

Πρόγραμμα

19:00 Συγκέντρωση των ποδηλατών στην πλατεία Σάπκα (κεντρική πλατεία)
19:00 Δρόμοι χαράς και ανεμελιάς- Ομάδα φόρουμ Κλόουν Λάρισας Edu Europe «Τα νέα έργα στο κέντρο της πόλης»
19:20 Χαιρετισμός Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη
19:30 Ποδηλατάδα

 Φορέστε το κράνος σας, έχετε φώτα στο ποδήλατό σας, χρήση μάσκας στην κεντρική πλατεία, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε υγιείς.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link