1 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Λάρισα: Πανευρωπαϊκό συνέδριο για τις ψηφιακές τεχνολογίες στην μετα covid εποχή


Τη Λάρισα επέλεξε το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων Major Cities of Eutopia για τη διεξαγωγή του φετινού Συνέδριο με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην μετα covid εποχή.

Στο συνέδριο που φέτος θα γίνει διαδικτυακά θα συμμετέχουν τουλάχιστον 300 αυτοδιοικητικοί και διακεκριμένοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη.

Στόχος του συνεδρίου είναι το “μοίρασμα” καλών πρακτικών στην αυτοδιοίκηση σε ότι αφορά την αξιοιποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών.

Τί κάνουν στις άλλες χώρες οι δήμοι και η τοπική αυτοδιοίκηση; Πώς βελτίωσαν τις υπηρεσίες προς τους πολίτες μέσα από τις νέες τεχνολογίες; Τί έχει να επιδείξει η χώρα μας, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες στον τομέα αυτό; Ποιες πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών πόλεων μπορούμε να υιοθετήσουμε;

Είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα απαντηθούν στο συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί 13-15 Οκτωβρίου με διοργανωτές το Δίκτυο και τον Δ. Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΚΕΔΕ και το e-trikala και υπό την αιγίδα των Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής και Τουρισμού.

“Πρόκειται για μια δράση εξωστρέφειας της πόλης με στόχο να μοιράζονται οι καλές πρακτικές που βελτιώνουν την αυτοδιοίκηση” ανέφερε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

“Στην μετά covid εποχή αποτελεί πρόκληση ο ψηφιακός μετασχηματισμός” ανέφερε ο Περιφερειαρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link