2 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Με αυστηρό έλεγχο αλλά χωρίς προβλήματα η πρώτη μέρα στα Δικαστήρια του Βόλου


Με έλεγχο στην κύρια είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου των πιστοποιητικών εμβολιασμού ξεκίνησε η πρώτη ημέρα λειτουργίας των δικαστηρίων για δικαστικούς λειτουργούς, υπαλλήλους, δικηγόρους και διαδίκους, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Η αυστηροποίηση των υγειονομικών μέτρων οδήγησε τη δικαστική διοίκηση στην ανάθεση του έργου του ελέγχου σε εταιρεία φύλαξης, η οποία με δυο υπαλλήλους διεκπεραιώνει τον έλεγχο των πιστοποιητικών και των δελτίων ταυτότητας των εισερχομένων στα Δικαστήρια, μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (σκανάροντας το barcode).

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο υπάρχει η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, αν θελήσει κάποιος να δώσει αίμα για την τράπεζα των δικηγόρων και των δικαστικών υπαλλήλων, ενώ στην Πλατεία Ελευθερίας, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο γίνονται rapid test για ανίχνευση του κορονοϊού.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link