4 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ομιλητής στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι στη Λάρισα


Παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιου Λιβανού πραγματοποιείται αύριο το πρωί στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι, το οποίο διοργανώνει η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος, σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ και την υποστήριξη του ΣΘΕΒ.

Ο Υπουργός ΥΠΑΑΤ θα μιλήσει για την Εθνική Στρατηγική για το βαμβάκι, ενώ οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου αφορούν στην ποιότητα, την ευρωπαϊκή προοπτική του προϊόντος, το μέλλον του, τη γεωργία ακριβείας, τη βελτίωση συστημάτων παραγωγής για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τις στρατηγικές ανάπτυξης και τους σύγχρονους τρόπους καλλιέργειας αλλά και τη θέση του ελληνικού βαμβακιού στη διεθνή αγορά.

Αξίζει να αναφερθεί πως στη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστούν από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τα αποτελέσματα της Μελέτης του Στρατηγικού σχεδιασμού της καλλιέργειας βάμβακος στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή στο συνέδριο απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ενώ δεν υπάρχει κόστος.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link