4 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Ποδηλατάδα στο κέντρο της Λάρισας


Μια όμορφη ποδηλατάδα σε δρόμους του κέντρου, αλλά και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και ποδηλατόδρομους, απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι που συγκεντρώθηκαν με τα ποδήλατα τους στην Κεντρική Πλατεία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Μπροστάρηδες στην ποδηλατάδα οι μικροί ποδηλάτες της ακαδημίας ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, πλαισιωμένοι από αθλητές και μέλη των ποδηλατικών συλλόγων της πόλης, μαθητές, σπουδαστές, οικογένειες με τα παιδιά και τα ποδήλατα τους.
Η εκκίνηση δόθηκε από την Κεντρική Πλατεία και μέσω των οδών, Μ. Αλεξάνδρου, Ηλιοδώρου, Ρούσβελτ, Ιουστιανού, Σεφέρη, Κίρκης,23ης Οκτωβρίου, Κανάρη, Λάμπρου Κατσώνη, Κύπρου, Αμαλίας, Βενιζέλου, Κυκλικός κόμβος Αγίου Αχιλλείου και Κενταύρων η ποδηλατάδα τερματίστηκε από το σημείο που ξεκίνησε.
Την διαδρομή κάλυπτε η Τροχαία Λάρισας για την ασφάλεια των ποδηλάτων, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, του ΕΠ.ΟΜ.ΕΑ και του Ε.Ο.Δ.Υ.Α. ενώ κλόουν φρόντισαν να ψυχαγωγήσουν τους ποδηλάτες.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, που ανέβηκε σε ποδήλατο, κάλεσε τους Λαρισαίους να διεκδικήσουν το δικαίωμα να μετακινούνται με μέσα φιλικά στο περιβάλλον, αναδεικνύοντας την σημαντικότητα του ποδηλάτου στην καθημερινότητα τους.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link