4 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

ΣΘΕΒ: Παραμένουν τα προβλήματα με τις τηλεπικοινωνίες και το ρεύμα στην περιοχή του Κουλουρίου


Συνεχίζει τις προσπάθειες ο ΣΘΕΒ για την επίλυση προβλημάτων των επιχειρήσεων της περιοχής Κουλουρίου σε θέματα που έχουν σχέση με τις τηλεπικοινωνίες και τις διακοπές στο ρεύμα.

Σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας των επιχειρήσεων του ΣΘΕΒ στις 29 Ιουνίου 2021 αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες, χαμηλή ταχύτητα του διαδικτύου, συχνές διακοπές ρεύματος στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, ο ΟΤΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ απέστειλαν απαντητική επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΣΘΕΒ κ. Αχ. Νταβέλη στην οποία αναφέρουν τα εξής: «Σύμφωνα με την επιστολή του ΟΤΕ οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή έδειξαν ότι δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί η παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών με υψηλές ταχύτητες. Ωστόσο, δεσμεύτηκαν πως η περιοχή αποτελεί μέρος του έργου «Ultra Fast Broadband (UFBB)» όπου θα αναβαθμιστούν οι ευρωζωνικές υπηρεσίες στο βάθος της ερχόμενης τριετίας.
Όσον αφορά τις συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ο ΔΕΔΔΗΕ τόνισε ότι στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας είναι δυνατόν να παρουσιαστούν “βραχείες” ή και “μακρές” διακοπές της τάσης παροχής από διάφορες αιτίες. Πρότεινε τον συχνό έλεγχο και συντήρηση των εγκαταστάσεων, την αγορά και την εγκατάσταση εξιδεικευμένου ηλεκτρομαγνητικού εξοπλισμού».

Τα αιτήματα των επιχειρήσεων της περιοχής Κουλουρίου για βελτίωση του δικτύου τηλεπικοινωνίων και ηλεκτροδότησης για την αδιάλειπτη λειτουργία τους αποτελούν προτεραιότητα για τον ΣΘΕΒ, ο οποίος θα συνεχίσει τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων αυτών με τους αρμόδιους φορείς με στοχευμένες παρεμβάσεις και συναντήσεις με τους αρμόδιους προς όφελος των επιχειρήσεων της περιοχής.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link