2 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Παιδί τραυματίστηκε σοβαρά από ατύχημα σε αγώνα καρτΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 13:30

Πάτρα: Παιδί τραυματίστηκε σοβαρά από ατύχημα σε αγώνα καρτ

Το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τις 12, στο κέντρο της Πάτρας τραυματίστηκε σοβαρά ένα 6χρονο παιδί, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα του PICK δύο καρτ τράκαραν μεταξύ τους και το ένα από τη σύγκρουση απογειώθηκε και χτύπησε στα κάγκελα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καρτ φέρεται να έσπασε τα κάγκελα και μια πινακίδα, με το μονοθέσιο όχημα να προσγειώνεται ανάποδα με τον οδηγό στο έδαφος. Το όχημα καρτ προσέκρουσε στο σημείο που βρισκόταν ο ανήλικος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το παιδί είχε σκαρφαλώσει πάνω στα κάγκελα, με αποτέλεσμα κατόπιν της πρόσκρουσης του οχήματος να πέσει και να τραυματιστεί.

Ο αγώνας διεκόπη και στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο, διασώστες του οποίου παρέλαβαν το παιδί και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο. Στο ασθενοφόρο υπήρχε και γιατρός που άμεσα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί. Είναι η πρώτη φορά στα 12 χρόνια της διοργάνωσης που συμβαίνει τέτοιο ατύχημα.

Οι διοργανωτές και η Αστυνομία αποφάσισαν να μην συνεχιστούν οι αγώνες. Οι υπεύθυνοι του αγώνα προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα στο Β Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου και σχηματίζεται δικογραφία. Για το αν θα κρατηθούν ή όχι, θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας.

Το 6χρονο παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε και άμεσα δόθηκε εντολή για μεταφορά του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πηγή: pelop.gr, tempo24.news


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 13:46Source link