1 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δήμος Τεμπών: Σύγχρονος παιδικός σταθμός μέσω Leader στον Πυργετό


Νέο παιδικό σταθμό αποκτά ο Πυργετός από το πρόγραμμα Leader της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή Παιδικού Σταθμού στην Τ.Κ. Πυργετού» προϋπολογισμού 299.999 ευρώ. Δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Τεμπών.

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΝΟΛ και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, προχωράμε στη διαμόρφωση του χώρου για τη στέγαση Παιδικού Σταθμού στον Πυργετό» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, προσθέτοντας παράλληλα ότι «η Περιφέρεια εκσυγχρονίζει τις σχολικές κτιριακές υποδομές και αποδίδει σε παιδιά και εκπαιδευτικούς λειτουργικά, φιλικά και «πράσινα» κτίρια». Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, όπως είναι το Leader του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που διαχειρίζεται η Περιφέρεια, για ανθρώπινα έργα προστιθέμενης αξίας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών».
Το έργο αφορά την επέκταση και διάφορες εργασίες σε υφιστάμενο κτίριο, που βρίσκεται στην ΤΚ Πυργετού για την μετατροπή και τη δημιουργία ενός νέου τμήματος νηπιακής φροντίδας στον Πυργετό του Δήμου Τεμπών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link