2 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Καρδίτσα: Ενημέρωση σε Αρτεσιανό και Καρδιτσομαγούλα για σειρά κοινωνικών παροχών


Το Αρτεσιανό και τη Καρδιτσομαγούλα επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών -Κοινωνικών Ομάδων, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας κ. Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος στο πλαίσιο υπηρεσιακής ενημέρωσης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.


Αναλύθηκαν διεξοδικά τα υφιστάμενα προγράμματα της υπηρεσίας, όπως το ΚΕΑ, το Επίδομα Στέγασης, τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ, οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, το Βοήθεια στο Σπίτι καθώς και άλλα ζητήματα. Δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν ερωτήσεις, επεξηγήσεις και να ακολουθήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος προς ενημέρωση των συνδημοτών μας. Τον κ. Θεοδωρόπουλο συνόδευσε η Διευθύντρια της υπηρεσίας κ. Πέτσα Αθηνά καθώς και τα Υπηρεσιακά στελέχη, Ζάχου Θεοδώρα, Παπακώστας Βαλάντης, Κλιάφας Βασίλης και Τσιώλου Ρέα της προαναφερθείσας υπηρεσίας.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link