1 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δήμος Κιλελέρ: 20 οικισμοί “ξεδιψούν” με δύο νέες γεωτρήσεις


Στην αντικατάσταση και αξιοποίηση υδρευτικών γεωτρήσεων σε Δήμητρα και Ψυχικό στο Δήμο Κιλελέρ με ωφελούμενους περίπου 15.000 κάτοικους της περιοχής προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 245.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από την πρώτη υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό Δήμητρα θα καλυφθεί μέρος των υδρευτικών αναγκών σε Νάματα, Γλαύκη, Πλατύκαμπο, Γαλήνη, Χάλκη, Πρόδρομο, Μόδεστο, Μελία, Αχίλλειο, Νίκη, Σωτήριο, Κιλελέρ και Κοκκίνες. Από τη δεύτερη υδρευτική γεώτρηση στον οικισμό του Ψυχικού θα καλυφθεί μέρος των υδρευτικών αναγκών των οικισμών: Αγίας Παρασκευής, Αγίου Γεωργίου, Δίλοφου, Ζαππείου, Κυπαρίσσου, Χαράς και Ψυχικού.
«Το συγκεκριμένο έργο συμπεριλαμβάνεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό που υλοποιούμε σε συνεργασία με το δήμαρχο Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ύδρευσης σε οικισμούς του Δήμου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, προσθέτοντας παράλληλα ότι «ολοκληρώνουμε τα δίκτυα υποδομών στα οποία η Θεσσαλία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια, με εντυπωσιακά, μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του πολίτη».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link