1 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

ΕΚΛ: 24ωρη απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου για τους εργαζομένους της e-food


Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για την Παρασκευή 24/09/2021, για τους εργαζόμενους της e-food μετά από απόφαση των ίδιων των εργαζομένων, αποφάσισε σε έκτατη συνεδρίαση της, σήμερα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Η Διοίκηση του ΕΚΛ σε ανακοίνωση της χαιρετίζει “τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις – μοτοπορείες που πραγματοποίησαν σήμερα σε μία σειρά πόλεις της χώρας μας, έκαναν γνωστά τα δίκαια αιτήματα τους και «κοκκίνισαν» τη χώρα, σπάζοντας στην πράξη τον εργοδοτικό εκβιασμό. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα τους που είναι και αγώνας όλων των εργαζομένων και συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά κλιμακώνοντας την δράση μας. Απαιτούμε από την εταιρεία της e-food να ικανοποιηθούν εδώ και τώρα τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας χωρίς κανέναν όρο και προϋπόθεση”, σημειώνει στην ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link