1 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Παραλιακή ποδηλατάδα στον Αγιόκαμπο την Κυριακή


Ο Δήμος Αγιάς με την υποστήριξη των πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, διοργανώνει παραλιακή ποδηλατάδα.

Η διαδρομή των 10 χλμ, για οικογένειες και όχι μόνο, θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγιοκάμπου, με ώρα έναρξης 10:00πμ, και τερματισμό στην Πλατανιά Βελίκας. Είναι μια ευκαιρία να αποδράσουμε, να ανακαλύψουμε και να γνωρίσουμε τις ομορφιές της χώρας μας, είτε με παλιά (δεκαετιών ’60 – ’80) ποδήλατα είτε με πιο σύγχρονα.
Από τις 09:30πμ θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των συμμετεχόντων στην αφετηρία (Λιμάνι Αγιοκάμπου).
Στον τερματισμό (Πλατανιά Βελίκας) θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες από τους τοπικούς συλλόγους καθώς και δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής. Η ομάδα του ΕΟΔ Λάρισας θα δώσει μαθήματα Α’ Βοηθειών και ακολούθως μπορούμε να επισκεφτούμε το Κάστρο Βελίκας, χρησιμοποιώντας πράσινη μετακίνηση.
Ας προγραμματίσουμε όλοι μας να συμμετέχουμε στην ποδηλατάδα ή απλά να επισκεφθούμε τα παράλια και να απολαύσουμε την γοητευτική ατμόσφαιρα του Σεπτεμβρίου σε μια περιοχή που έχει τη δυνατότητα να είναι bike friendly για τους λάτρεις του ποδηλάτου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link