1 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης η υπόθεση των απλήρωτων εργαζομένων στο ΚΕΔΗΤΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, 19:59

Στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης η υπόθεση των απλήρωτων εργαζομένων στο ΚΕΔΗΤ

Μία εβδομάδα η οποία αναμένεται να αποτελέσει απαρχή για να δρομολογηθούν ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα της ΚΕΔΗΤ θα είναι η επόμενη.

Άλλωστε, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, με την επιχείρηση να μην έχει «μέλλον» και τους εργαζόμενους να είναι απλήρωτοι σχεδόν 10 μήνες.

Την προσεχή εβδομάδα, το θέμα για το μέλλον της ΚΕΔΗΤ θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο και η απόφαση του συλλογικού οργάνου θα καθορίσει όλες τις εξελίξεις.

Η δημοτική αρχή έχει καταστήσει σαφές ότι η λύση είναι η τοποθέτηση ορκωτού και η διαδικασία εκκαθάρισης για την επιχείρηση.

Παράλληλα, όμως πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξοφληθούν οι εργαζόμενοι, αλλά και να μετακινηθούν στον κεντρικό Δήμο, από τη στιγμή που εκκαθαριστεί η επιχείρηση.

Σε κάθε περίπτωση, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα είναι εκείνη που θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα για ένα θέμα που αποτελεί ένα μεγάλο «αγκάθι» στα δημοτικά τεκταινόμενα εδώ και αρκετά χρόνια …

Πηγή: kalimera-arkadia.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, 19:59Source link