2 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε περιοχές του Δήμου ΜυλοποτάμουΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, 12:52

Ρέθυμνο: Τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου

Τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου και συνελήφθησαν τρία άτομα που κατηγορούνται για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, τα οποία αξιοποιήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του συγκεκριμένου δήμου στο Ρέθυμνο, όπου εντοπίστηκαν οι φυτείες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες και σε περιβάλλοντες χώρους των οικιών των συλληφθέντων, καθώς και σε δασική έκταση. Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 105 δενδρύλλια, ύψους έως 4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κιλά και 578 γραμμάρια κάνναβης, 2 κιλά και 770 γραμμάρια αποσπάσματων δενδρυλλίων κάνναβης, κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 3.810 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, 5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, πλήθος αντικειμένων για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης και ΙΧΦ αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, 12:58Source link