2 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στα χέρια της αστυνομίας σκληρή συμμορία ανηλίκωνΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021, 14:08

Στα χέρια της αστυνομίας σκληρή συμμορία ανηλίκων - Είχαν μαχαιρώσει μαθητή

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια σκληρή συμμορία ανηλίκων που κατηγορούνται ότι σκορπούσαν τον τρόμο σε συνομήλικους τους. Σύμφωνα με την έρευνα, κατηγορούνται ότι είχαν μαχαιρώσει έναν 16χρονο στην αυλή του 1ου ΕΠΑΛ στην οδό Μυλλέρου. Πρόκειται για έναν τρείς ανήλικους, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών ενώ τακτοποιήθηκαν τέσσερα επιπλέον μέλη της συμμορίας. 

Αρχηγός της «Kolonos Hooligans family», όπως είχαν ονομάσει την συμμορία τους, ήταν ο 17χρονος και για χώρο δράσης τους είχαν κυρίως τις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Σεπολίων και του Κολωνού.  

Κάθε τους επίθεση στόχευε στην αρπαγή προσωπικών αντικειμένων των θυμάτων αλλά και στην επίδειξη ισχύος και ανωτερότητας. Πότε χτυπώντας τους άλλους ανήλικους και πότε αφαιρώντας τους τα ρούχα τους.  

Οι επιθέσεις οργανώνονταν μέσω των κοινωνικών δικτύων και για λόγους επίδειξης δύναμης της συμμορίας, κατέγραφαν βιντεοληπτικά τις περισσότερες επιθέσεις τους.  

Για την «επιτυχή έκβαση των επιθέσεων» έπρεπε να ήταν πολλοί αλλά απαραίτητα είχαν πάνω τους αιχμηρά αντικείμενα, πράγμα που καθιστούσε τη δράση τους άκρως επικίνδυνη. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση τους σε:  

– Επίθεση – απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε σχολικό συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας, σε βάρος δύο ανηλίκων κατά την οποία τραυματίσθηκε σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο ένας εξ αυτών, 

περίπτωση ληστείας, 

– Τρεις περιπτώσεις επιθέσεων σε βάρος ανήλικων,  κάποιες εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν στον εσωτερικό χώρο σχολικών συγκροτημάτων. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021, 14:08Source link