4 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Λάρισα: Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για την πανδημία


Ο Δήμος Λαρισαίων χαιρετίζει και στηρίζει με θέρμη την πρωτοβουλία του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να διοργανώσει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για την πανδημία. Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία που πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή, που στοχεύει και στην αναγκαία αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης στον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Σκοπός της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου, είναι η ενημέρωση του κοινού για τα μέτρα προστασίας και θεραπείας έναντι της πανδημίας Covid-19, καθώς και για την ασφάλεια και τον καθοριστικό ρόλο του εμβολιασμού ώστε να επιτευχθεί επαρκές επίπεδο ανοσίας που θα βοηθήσει τη γρήγορη επάνοδο στην κανονική ζωή.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πανεπιστημιακοί, μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διαφωτίσουν το κοινό απαντώντας σε ερωτήσεις, σχετικές με τα θέματα αυτά. Για τον λόγο αυτό θα μπορεί οποιοσδήποτε παρακολουθεί την εκδήλωση να υποβάλει το ερώτημά του.
Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων “καλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν τη συζήτηση και να υποβάλουν στους εξαίρετους καθηγητές του τμήματος Ιατρικής τα ερωτήματά που τους απασχολούν προκειμένου να λάβουν απολύτως έγκυρες επιστημονικές απαντήσεις”.

Τα μέλη ΔΕΠ που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι οι εξής:
Γιαννούκας Αθανάσιος, Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής
Γουργουλιάνης Κωνσταντίνος, Καθηγητής Πνευμονολογίας
Δαπόντε Αλέξανδρος, Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας
Νταλέκος Γεώργιος, Καθηγητής Παθολογίας
Γατσέλης Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας
Πετεινάκη Ευθυμία, Καθηγήτρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας – Κλινικής Μικροβιολογίας
Σπελέτας Ματθαίος, Καθηγητής Ιατρικής Ανοσολογίας
Συρογιαννόπουλος Γεώργιος, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής
Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, Καθηγητής Υγιεινής & Επιδημιολογίας.

Η είσοδος στη διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του YouTube, μπορεί να γίνει από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCmAPDJxP4DSg7Ze6do8qH4A,
Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις στους ειδικούς, από το chat της ζωντανής μετάδοσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Source link