2 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δήμος Κιλελέρ: Ξεκίνησε η διαβούλευση για το ΣΧΟΟΑΠ στον Πλατύκαμπο


Με ανάρτησή στην ιστοσελίδα του (kileler.gov.gr) Δήμος Κιλελέρ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες, φορείς και συλλόγους στη δημόσια διαβούλευση του Σταδίου Β2’ του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) της Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου.

Οι παραπάνω καλούνται να συμβάλλουν ενεργά στην εκπόνηση του Σχεδίου, αντικείμενο του οποίου είναι ο καθορισμός χρήσεων γης και όρων δόμησης στους οικισμούς και την κτηματική περιφέρεια της Δ.Ε. Πλατυκάμπου. Μέσω της διαβούλευσης ο Δήμος επιθυμεί να καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στο Σχέδιο.
Οι πολίτες που θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα για να λάβουν διευκρινίσεις επί των περιεχομένων του Σχεδίου. Δια ζώσης ή γραπτές διευκρινίσεις μπορούν να λάβουν και από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Οικονομικών Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκο Χονδρονάσιο (Τηλ: 6979726777 – 2413507244).
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενστάσεων ή εναλλακτικών προτάσεων, είναι η Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00. Οι προτάσεις και οι ενστάσεις που θα υποβληθούν θα ληφθούν υπόψη στην οριστικοποίηση του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης Δ.Ε. Πλατυκάμπου του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Source link