1 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Δ. Τζανακόπουλος: «Ακέφαλο επί 9 μήνες το νοσοκομείο Καρδίτσας – Η κυβέρνηση αδρανεί στη στήριξη της Υγείας»


Περιοδεία στην πόλη της Καρδίτσας πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με επικεφαλής τον γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος και βουλευτή Α’ Αθηνών, Δημήτρη Τζανακόπουλο και τη συμμετοχή του βουλευτή Καρδίτσας, Σπύρου Λάππα.Το κλιμάκιο, που συνάντησε φορείς στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Θεσσαλία, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και το Σωματείο Εργαζομένων. Κατέγραψε, όπως τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας.

Επισήμανε δε ότι «ενώ το νοσοκομείο βρίσκεται ήδη στο “κόκκινο”, εδώ και τουλάχιστον εννέα μήνες παραμένει ακέφαλο, καθώς δεν υπάρχει διοικητής».
Ο γραμματέας του κόμματος υπογράμμισε πως, «η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν ήταν διατεθειμένη να ενισχύσει το ΕΣΥ, αλλά αντίθετα αδρανεί και επιδίδεται από την πρώτη μέρα της πανδημικής κρίσης σε ένα κρεσέντο επικοινωνιακών παρεμβάσεων».

Αμέσως μετά, τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκαν τα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδρεύουν στην Καρδίτσα. Συνομίλησαν με καθηγητές και φοιτητές, είδαν το έργο που επιτελείται, ενώ ενημερώθηκαν για ελλείψεις που υφίστανται σε διοικητικό και εργαστηριακό προσωπικό, καθώς και σε υποδομές.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε το απόγευμα με τον κ. Τζανακόπουλο να συνομιλεί με καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης, το βράδυ συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΤΟΕΒ Λ. Ταυρωπού, ενώ αναμένεται κομματική σύσκεψη με τη συμμετοχή μελών του κόμματος από τον νομό.

Αύριο το πρωί το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα περιοδεύσει στο κέντρο των Σοφάδων και του Μουζακίου, με αντίστοιχες επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι πρώην βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα, ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Κωνσταντίνος Βλαχάκης, ο συντονιστής της Ν.Ε. του κόμματος, Αποστόλης Μπουγουλιάς, ο αναπληρωτής συντονιστής Θωμάς Καλιάς και άλλα στελέχη.

Η πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη Θεσσαλία θα κορυφωθεί με την ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα, την Πέμπτη στις 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani Palace.Source link