2 Δεκεμβρίου 2021

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας στην ΑττικήΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, 23:27

Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας στην Αττική - Σε ποιες περιοχές έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, τα οχήματα δεν μπορούν να κινηθούν επί της παραλιακής λεωφόρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου.

Λίγη ώρα αργότερα διακόπηκε η διέλευση των ΙΧ και στην Πέτρου Ράλλη, από την οδό Αγίας Άννης στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισού.

Παράλληλα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος της Λ. Παπανδρέου.

Εν τω μεταξύ, και την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, στα νησιά του Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από τις μεσημβρινές ώρες στις περισσότερες περιοχές εκτός από την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Τετάρτη τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά στην Κεντρική Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στα ανατολικότερα τμήματα της Κρήτης υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων μικρού μεγέθους. Τα φαινόμενα σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές εκτός από την Κρήτη.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, 23:47Source link