26 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων συνεχίζουν με τους «Αγγέλους της Χαράς»


Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του Δήμου Λαρισαίων, συνεχίζουν το καινοτόμο πρόγραμμα του εθελοντικού οργανισμού «Άγγελοι της Χαράς» που έχει τίτλο «Μαζί στη Μουσική» και γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Πολιτών στο πλαίσιο του Larissa Learning City.
Το διαδικτυακό εμψυχωτικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τους «Αγγέλους της Χαράς» ειδικά για τις κοινωνικές δομές στη Λάρισα, με τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και της πρώτης ομάδας εμψυχωτών που εκπαιδεύτηκαν για το σκοπό αυτό. Το πρόγραμμα έχει διαδικτυακή μορφή λειτουργίας για να ανταποκριθεί στα πρωτόκολλα προστασίας από τον Covid 19 και εφαρμόστηκε πιλοτικά στις δομές ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2021.


Mε το δεδομένο της επιτυχημένη πιλοτικής εφαρμογής του, η δράση «Μαζί στη Μουσική» θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς 2021 – 2022, ξεκινώντας την εφαρμογή της από τη δομή ΚΔΑΠ ΜΕΑ Νέας Σμύρνης με συντονιστή τον μουσικοθεραπευτή κ. Δημήτρη Κουκουράκη και εμψυχώτρια τη θεατρολόγο των ΚΔΑΠ κ. Κατερίνα Σελήνη.
Εθελοντική προσφορά και επαγγελματισμός, γνώση και αγάπη μειώνουν τη διαδικτυακή απόσταση και δημιουργούν συνθήκες για ένα διαδραστικό περιβάλλον μάθησης και ψυχαγωγίας, αλληλεπίδρασης και συμμετοχικότητας.
Πληροφορίες- Επικοινωνία: https://www.facebook.com/kdap.dimoslarissa/
Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Ηπείρου 96 – 98, τ. 2410 661-727 και 2410 663 085

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Source link