26 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Με ταυτότητα από το κύκλωμα ο βενζινάς που εκτελέστηκε προ ημερών στη ΝίκαιαΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 18:41

Με ταυτότητα από το κύκλωμα ο βενζινάς που εκτελέστηκε προ ημερών στη Νίκαια

Φύλλο και φτερό έκαναν τα στελέχη του Εσωτερικών υποθέσεων τα έγγραφα που κατάσχεσαν από τις κατ’ οίκον έρευνες των συλληφθέντων αλλά και τις υποθέσεις που φέρονται να έχουν διαχειριστεί οι εμπλεκόμενοι για το κύκλωμα διαφθοράς.

Μια περίπτωση που τράβηξε την προσοχή τους αφορά τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Θηβών 181 στη Νίκαια ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων στις 16 του περασμένου Νοεμβρίου.

Στη συνέχεια οι δράστες, θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, έκαψαν το αυτοκίνητο τους δίπλα στον μαντρότοιχο του Allou Fun Park. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 37χρονος αν και ήταν από την Αλβανία είχε στην κατοχή του ταυτότητα με στοιχεία ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις που κάποιοι ήθελαν να «εξαφανιστούν» ή να «ξεπλύνουν» το ποινικό τους παρελθόν. 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 18:53Source link