25 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Με ακόμη μία κατηγορία που τον φέρνει αντιμέτωπο με νέα προφυλάκιση απολογείται ο “ψευτογιατρός”Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, 08:19

Με ακόμη μία κατηγορία που τον φέρνει αντιμέτωπο με νέα προφυλάκιση απολογείται ο "ψευτογιατρός"

Με ακόμη μία κατηγορία που τον φέρνει αντιμέτωπο με νέα προφυλάκιση, απολογείται ο 48χρονος “ψευτογιατρός”, διαρκούσης της δίκης του για τις απάτες και το “εμπόριο” ελπίδας σε βάρος καρκινοπαθών τους οποίους φέρεται να απομυζούσε, αποσπώντας χιλιάδες ευρώ. 

Ο 48χρονος  «ψευτογιατρός»  απολογείται σήμερα για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα το οποίο συνδέεται με την εγκληματική δράση που είχε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. 

Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία του, για την τύχη του είναι καθοριστική καθώς λήγει, στις 16 Δεκεμβρίου, το 18μηνο της προσωρινής του κράτησης για τις 12 ανθρωποκτονίες και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών για τις οποίες δικάζεται. Αν όμως προφυλακιστεί εκ νέου, τότε θα παραμείνει στη φυλακή  ακόμη κι αν δεν έχει εκδοθεί η απόφαση των δικαστών στη δίκη του που είναι σε εξέλιξη. 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, 08:19Source link