28 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Απίστευτα χυδαία η πράξη του ανθρώπου που καθόταν 15 χρόνια δίπλα μαςΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, 20:38

Αν. Κανάκης: Απίστευτα χυδαία η πράξη του ανθρώπου που καθόταν 15 χρόνια δίπλα μας

Με μαύρα ρούχα και χωρίς καμία διάθεση για σάτιρα εμφανίστηκαν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης στη χθεσινή εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα», την πρώτη μετά την απόλυση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος ανήρτησε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του.

Χαρακτήρισαν χυδαία την πράξη του πρώην συνεργάτη τους, τον οποίον αποκαλούσαν «αυτός ο άνθρωπος» και όχι με το όνομα του, και μίλησαν για το πώς αισθάνονται οι ίδιοι ως γονείς που την έκανε ένας άνθρωπος ο οποίος καθόταν 15 χρόνια δίπλα τους.  

«Εσύ μη νιώθεις καθόλου άσχημα. Εύχομαι να είχες έρθει να μας πεις αυτό που είχε συμβεί» είπε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε ότι αν υπάρχει μια παρηγοριά για τους τρεις εναπομείναντες της εκπομπής είναι η στήριξη που έλαβαν. «Αν υπάρχει κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε απέναντι σας και η συνέπεια. Δεν διαπραγματευόμαστε την ακεραιότητα μας» συμπλήρωσε.

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για την διαφορετική αντίδραση της εκπομπής στο «δε γνωρίζω τίποτα» της Λίνας Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη. «Το να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι το να συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή δεν θα το έκανε ένα παιδάκι του δημοτικού …πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει τι θα συμβεί στις ζωές των ανθρώπων. Εσείς είστε».

Δείτε ένα απόσπασμα της εκπομπής: 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, 20:47Source link