25 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο που προκάλεσεΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, 10:43

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο που προκάλεσε

Σε δήλωση μέσω της εκπομπής «Πρωινό μου» του Αnt1 προχώρησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την εκδικητική πορνογραφία που έκανε σε βάρος μίας πρώην συντρόφου του.

Δαιβάστε τη δήλωσή του: «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, 10:48Source link