23 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Επιστολή 800 γονέων προς τους αρμοδίους σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid-19Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 19:13

Επιστολή 800 γονέων προς τους αρμοδίους σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid-19

Αμείλικτα ερωτήματα θέτουν προς τους αρμόδιους, με ανοικτή τους επιστολή, 800 γονείς που δηλώνουν τον προβληματισμό τους για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid-19.

Όπως αναφέρει το focusfm.gr, στην επιστολή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας δηλώσουμε πως σεβόμαστε και εκτιμάμε τα όσα προσφέρει η Ιατρική Επιστήμη στην υγεία των ανθρώπων και αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα των φαρμάκων και των εμβολίων στην αντιμετώπιση πλήθους ασθενειών και λοιμωδών νοσημάτων. Δυστυχώς, ο όποιος προβληματισμός υπάρχει για τα νέας γενιάς εμβόλια εκλαμβάνεται αδίκως ως ένας γενικότερος αρνητισμός για όλα τα εμβόλια.».

Μεταξύ άλλων θέτουν ερωτήματα όπως εάν «είναι επαρκή τα δεδομένα που έχουμε για να προχωρήσει ο εμβολιασμός και στα παιδιά μας;» και «ποιοι θα αναλάβουν την ευθύνη;».

Σημειώνεται ότι, επί του θέματος μίλησε πρόσφατα στον focus fm ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης, o οποίος εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στον εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid-19. Συγεκριμένα είχε δηλώσει: «Πειραματίζονται με τα παιδιά. Το εμβόλιο δεν είναι ομόφωνα αποδεκτό.» 

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή:


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 19:16Source link