23 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Στενή συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Συλλόγου Κωφών


Στο πλευρό του Συλλόγου Κωφών  ν. Λάρισας στέκεται διαχρονικά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στηρίζοντας  κάθε πρωτοβουλία που δημιουργεί συνθήκες ισότιμης  κοινωνικής ένταξης και  βοηθά τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής να υπερβούν τον εαυτό τους, να εκφραστούν και να καταξιωθούν  μέσα από τη συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις και  δράσεις που καλλιεργούν τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα.

Μετά το Champions League Κωφών,  η Περιφέρεια Θεσσαλίας φιλοξένησε πρόσφατα στη Λάρισα τον προκριματικό αγώνα ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών,  με το νικηφόρο αποτέλεσμα να φέρνει την Εθνική Ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πλαίσιο της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κωφών  και Βαρηκόων ν. Λάρισας και πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών ν. Λάρισας Θανάσης Ρέντζιος  επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και συζήτησαν τα νέα σχέδια του Συλλόγου.

«Ευχαριστώ εκ μέρους των μελών μας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  Κώστα Αγοραστό που βρίσκεται  πάντα στο πλευρό μας και ανταποκρίνεται  με ενσυναίσθηση και αγάπη σε όλα μας τα αιτήματα» δήλωσε ο κ. Ρέντζιος.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι ένα με την κοινωνία. Θέλουμε μια κοινωνία ισότιμη, συνεκτική, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Εστιάζουμε σε όσα μας ενώνουν και στηρίζουμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας, με ένα μεγάλο πρόγραμμα  κοινωνικών Δομών, δράσεων και  προγραμμάτων συνολικού προϋπολογισμού 230 εκατομμύριων ευρώ  που  εξελίσσονται και  αναβαθμίζονται  με  ακόμα περισσότερες, στοχευμένες,  νέες δράσεις που απαντούν στις ανάγκες που έχει η κοινωνία  σήμερα»  δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Source link