28 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Τα αιτήματα τους κατέθεσαν στον Δήμαρχο Αλμυρού μαθητές του 2ου Γυμνασίου


Κατόπιν αιτήματος του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού, ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος συναντήθηκε στις 15 Δεκέμβρη με το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν οι μαθητές.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων της Γ’ Γυμνασίου του ίδιου Σχολείου. Παρών στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής, Kος Βοϊβόνδας.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση:

“Τα παιδιά υπέβαλαν τα αιτήματά τους και από κοινού συζητήσαμε τη λειτουργική δομή του σχολείου τους, θέματα περιβαλλοντικά αλλά και ζητήματα που αφορούν την κοινωνική και ατομική ευθύνη μας ως πολίτες. Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη και ειλικρινή χαρά μου για την πρωτοβουλία τους, να τους συγχαρώ γι’ αυτήν και να τους επαναλάβω ότι ήμουν και θα είμαι πάντα παρών σε οποιαδήποτε ανησυχία και προβληματισμό τους και αρωγός σε οποιοδήποτε ζήτημα μπορώ να βοηθήσω. Είναι απολύτως ελπιδοφόρο το γεγονός ότι οι νέοι μας, τα παιδιά μας, αποδείχνουν έμπρακτα την επιθυμία τους να παρακολουθούν στενά τα κοινωνικά δρώμενα και εξελίξεις του τόπου στον οποίο ζουν, να καταθέτουν προτάσεις και να παρεμβαίνουν ωφέλιμα. Η διάδραση με τους μαθητές κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας θέτει τις βάσεις για την ανοικοδόμηση μιας καλύτερης, πιο ανθρώπινης κοινωνίας που όλοι μας επιθυμούμε. Για το λόγο αυτό, χαιρετίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση αυτές τις πρωτοβουλίες, σαν κι αυτή που ανέλαβαν τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου της πόλης μας, και επιδιώκουμε το άπλωμά τους σε όλες τις μαθητικές κοινότητες και βαθμίδες του τόπου μας”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Source link