23 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα έπειτα από φωτιάΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, 15:12

Θεσσαλονίκη: Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα έπειτα από φωτιά

Το πτώμα ενός 49χρονου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά μικρής έκτασης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η πυροσβεστική κλήθηκε το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξει οσμή καμένου σε διαμέρισμα στην οδό Μαρτίου 102.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε δε βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς, ωστόσο εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατος να προήλθε από ασφυξία. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι μύριζαν από χθες το βράδυ ήδη καπνό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να καταλάβουν από πού προερχόταν.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου βρέθηκε το πτώμα, εντοπίστηκε ένα ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα από το οποίο δεν αποκλείεται να προήλθε και η μικρής έκτασης φωτιά.

 

 

«Ο άντρας ήταν μόνος του στο σπίτι»

 

«Έφυγε η οικογένεια με τα παιδιά και ήταν μόνος του», ανέφερε σχετικά με το περιστατικό ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο άτυχος 49χρονος.

«Μύριζε κάτι καμένο, σα να ήταν από φωτάκια του δένδρου, από πλαστικό, από λάστιχο ή κάτι τέτοιο», σημείωσε επιπλέον η ίδια.

 

Πηγή: grtimes.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, 15:24Source link