28 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Προσφορά τροφίμων του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο


Σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, πρόσφερε ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Λάρισας.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο πρόεδρος του Συνδέσμου,  Μπίκας Δημήτριος, ο γραμματέας, Γ. Γκουρομπίνος, ο ταμίας Αθ. Στεργιούλας και το μέλος, Β. Μπουροζίκας. Παράλληλα αναφέρθηκαν στη μεγάλη αναγνώριση και το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, επισημαίνοντας ότι “είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας, ενισχύοντας έτσι το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας στις ευπαθείς ομάδες της πόλης”.
Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Σωτ. Βούλγαρης, ο οποίος τους ευχαρίστησε, “που για άλλη μια χρονιά στέκονται δίπλα στις ανάγκες των συμπολιτών μας με την προσφορά αυτή”.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Source link