28 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας ΚοσμάΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, 18:19

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση υγείας του Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας συνεχίζει τη μάχη του με τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» από τις 2 Δεκεμβρίου.

Η κατάσταση της υγείας του είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση καθώς είχε προσβληθεί από μικρόβιο εντός του νοσοκομείου. Παρ’ όλα αυτά ο Μητροπολίτης αποσωληνώθηκε με τους γιατρούς να έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Εκκλησία Online, η κατάσταση χαρακτηρίζεται σταθερή ενώ το οξυγόνο του έχει βελτιωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου, παραμένοντας αρχικά στην οικία του.

Στη συνέχεια, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο Αγρινίο, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν επιθυμούσε.

Μία μέρα μετά έγινε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου διασωληνώθηκε και στις 2 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η αδερφή του Μητροπολίτη διακομίστηκε μία μέρα μετά από τον αδερφό της στο νοσοκομείο Αγρινίου η οποία επίσης είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή στις 13 Δεκεμβρίου.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, 18:23Source link