28 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Οι εργαζόμενοι στην Aegean μοίρασαν δώρα σε 300 παιδιά που φιλοξενούνται σε Μ.Κ.Ο παιδικής φροντίδαςΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021, 18:19

 Οι εργαζόμενοι στην Aegean μοίρασαν δώρα σε 300 παιδιά που φιλοξενούνται σε Μ.Κ.Ο παιδικής φροντίδας

Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Την ευαισθησία τους απέναντι στα παιδιά που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από επιλεγμένα ιδρύματα και ΜΚΟ παιδικής φροντίδας έδειξαν ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι στην αεροπορική εταιρία Aegean. Η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της AEGEAN, μαζί με το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή, ταξίδεψαν σε διάφορες περιοχές της χώρας και μοίρασαν τα Χριστούγεννα δώρα και στιγμές χαράς σε περισσότερα από 300 παιδιά.

Το μήνυμα αγάπης στα παιδιά μετέφεραν 150 μέλη του AEGEAN Santa Crew. Συγκέντρωσαν και τύλιξαν τα δώρα τους, ταξίδεψαν ταυτόχρονα σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Χίο, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη και Κέρκυρα και επισκέφθηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται η υποστηρίζονται από Μ.Κ.Ο παιδικής φροντίδας.

Μαζί τους ταξίδεψαν οι ειδικές μουσειοσκευές και οι εκπαιδευτές από το χριστουγεννιάτικο εικαστικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, που υλοποίησαν εκπαιδευτικά προγράμματα και ανέλαβαν, μαζί με τους εθελοντές της AEGEAN, την ψυχαγωγία των παιδιών. Όλοι μαζί έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και εικαστικές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη Συλλογή έργων τέχνης του Ιδρύματος. 

Η AEGEAN και το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή ενθάρρυναν και υποστήριξαν αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης και ευχαριστούν όσους συμμετείχαν και στήριξαν την ενέργεια και κυρίως τα παιδιά από το ορφανοτροφείο Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, το παιδικό Χωριό SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, την Κιβωτό του Κόσμου στη Χίο, το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου στη Ρόδο, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία «Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» και το οργανοτροφείο Κέρκυρας, που δέχτηκαν και αγκάλιασαν με την αγάπη τους την πρωτοβουλία αυτή.  

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021, 18:22Source link