23 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

Πρόστιμα και συλλήψεις σε μπαρ στο Μπουρνάζι για παραβίαση των μέτρωνΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022, 13:16

Πρόστιμα και συλλήψεις σε μπαρ στο Μπουρνάζι για παραβίαση των μέτρων

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ενώ έκοψε και 41 πρόστιμα σε θαμώνες ενός μπαρ που λειτουργούσε μετά τις 2 τα ξημερώματα, παραβιάζοντας τα νέα μέτρα που αναφέρονται στην ΚΥΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μαγαζί έφτασαν πολλές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον ίδιο τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής καθώς λειτουργούσε με εκατοντάδες θαμώνες μετά τις 2 το πρωί του Σαββάτου, παρά την απαγόρευση. Μόλις οι δυνάμεις έφτασαν στο μαγαζί, θαμώνες έτρεχαν να κρυφτούν ενώ κάποιοι άλλοι αναζητούσαν διεξόδους προκειμένου να μην φύγουν από την κεντρική είσοδο που ήταν η αστυνομία.

Τελικά, έπειτα από συζήτηση και διαπραγμάτευση, η αστυνομία που έλεγξε το χώρο, συνέλαβε τον προσωρινά υπεύθυνο του μαγαζιού και έναν εργαζόμενο στους οποίους επεβλήθη και πρόστιμο 300 ευρώ έκαστος λόγω παραβίασης των μέτρων. Ακόμη, η αστυνομία έδωσε πρόστιμα σε 39 θαμώνες για μη τήρηση των μέτρων ενώ επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ στο μαγαζί και απαγόρευση λειτουργίας για τις επόμενες 15 ημέρες.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022, 13:16Source link