28 Ιανουαρίου 2022

Skopelos tv SkopelosNews

SkopelosTV SkopelosNews

«Ένιωθα σεξουαλική διέγερση από τα σχόλια για τα βίντεο» είπε στον ανακριτή ο Στάθης ΠαναγιωτόπουλοςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022, 18:06

«Ένιωθα σεξουαλική διέγερση από τα σχόλια για τα βίντεο» είπε στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Για την «σεξουαλική διέγερση» που ένιωθε από τα σχόλια για τα ροζ βίντεο των συντρόφων του που ανέβαζε χωρίς την συγκατάθεσή τους σε ιστοσελίδες ερωτικού περιερχομένου, μίλησε στην απολογία του στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Λυπάμαι και ντρέπομαι γι΄ αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, σύμφωνα με την απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή του Star Channel «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Προσπαθώντας να αιτιολογήσει την πράξη του, σύμφωνα με την απολογία, ο παρουσιαστής υποστήριξε πως: «Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Δύο ανάρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας.

Σύμφωνα με την απολογία του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα πως μετά το 2019 ζήτησε τη βοήθεια ψυχιάτρου. 

Μεταξύ άλλων, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται τονίζοντας αρχικά πως: «Πιο συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας […]. Ειδικότερα στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία».

Στη συνέχεια, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την απολογία ανέφερε ότι «τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα […] από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα».

«Αναφορικά με το χρήστη με username… έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019, ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα»», ισχυρίστηκε το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022, 18:07Source link